Aanbiedingen
Bedrijfskleding
Veiligheidsschoenen
Persoonlijke beschermingsmiddelen
EHBO en BHV
Brandpreventie
Maatwerk
Outlet
Diverse artikelen

EHBO en Brandblussing voor Sibculo

Heeft u EHBO spullen of brandblusmiddelen nodig in Sibculo? Total Safety Center verkoopt complete EHBO koffers en andere artikelen die nodig zijn voor het verlenen van eerste hulp. Tevens verkoopt Total Safety Center alles wat u nodig hebt in het geval van brand. Alles wat bedrijfshulpverleners nodig hebben om in actie te komen bij een ongeval, koopt u gemakkelijk via onze website of in onze showroom in Deventer.

EHBO Sibculo

Bij Total Safety Center koop je EHBO koffers, BHV koffers, oogspoelmiddelen, verbandmiddelen en pleisters van het merk Medisafe. Deze producten zijn compleet, gemakkelijk te gebruiken en te herkennen aan de oranje koffer. Hier zit alles in wat een BHV’er nodig heeft om EHBO te verlenen bij een (bedrijfs)ongeval.

Ook een goede AED mag niet ontbreken in uw bedrijf. Wij hebben voor u de AED Samaritan Pad 300P in ons assortiment. Deze Automatische Externe Defibrillator is zo ontworpen dat het levensreddende hulpmiddel gemakkelijk te gebruiken is wanneer de omstander in paniek is. Het apparaat geeft met korte, heldere instructies in het Nederlands aan wat er moet gebeuren.

Brandblusmiddelen Sibculo

Wanneer er brand uitbreekt bij uw bedrijf, wilt u daar goed op voorbereid zijn. In onze winkel kunt u terecht voor brandblussers, blusdekens en brandhaspels. Deze kunt u ophangen in uw bedrijf zodat BHV medewerkers hierbij kunnen indien het noodzakelijk is.

In de categorie brandblussers hebben wij onder andere schuimblussers, CO2 blussers en de Prymos blusser op voorraad. U kunt kiezen wat het beste past bij uw bedrijf. Tevens geven wij u graag advies op het gebied van brandblusser controles of een brandhaspel controle.

Kom langs voor ons complete aanbod

U wilt als ondernemer het liefst al uw veiligheidszaken in één keer geregeld hebben. Total Safety Center helpt u hier graag bij. Wij leveren naast EHBO koffers en brandblusmiddelen ook representatieve bedrijfskleding, werkkleding en werkschoenen voor uw bedrijf. Al deze artikelen kunnen wij voor u voorzien van uw logo of persoonlijke tekst. Zo hoeft u maar bij één leverancier langs voor een totaalaanbod aan persoonlijke beschermingsmiddelen en bedrijfskleding.

Al deze producten zijn via onze website te bestellen, maar voor een advies op maat bent u van harte welkom in onze showroom in Deventer. Hier kunnen we u de verschillende artikelen laten zien en samen met u inventariseren wat u nodig heeft. Neem snel contact met ons op, maak een afspraak of kom een keer langs in onze showroom.
Total Safety Center biedt u een totaalaanbod aan persoonlijke beschermingsmiddelen en bedrijfskleding. Zo kunt u al uw veiligheidszaken regelen bij één bedrijf en hoeft u niet op zoek naar verschillende leveranciers. Dit is voor uzelf wel zo gemakkelijk.

Al onze producten zijn te bestellen via onze webshop, maar daarnaast bent u ook van harte welkom in onze showroom in Deventer. Hier kunt u al onze producten zien en kunt u de werkkleding en werkschoenen eerst passen voor u ze koopt. Neem daarom snel contact met ons op voor meer informatie of kom langs in onze showroom.

Total Safety Center Hanzeweg 45A Deventer

Wij zijn dealer van de volgende merken:
Snickers,Engel en workzone, Fristads/kansas,Tricorp,Indushirt,Rom88, Santino, Cofra, Sixton, Meindl, Lowa, Emma, Grisport, Redbrick, Moldex, 3M/Peltor, Oxxa

Total Safety Center verzorgt voor u:
Bedrijfskleding,Werkkleding, Promotionel kleding,Representative bedrijfskleding Werschoenen en Veiligheidsschoenen, Persoonlijke beschermingsmiddelen, EHBO, Brandblussing.

Wij voorzien uw kleding van logo's dmv Transfers, Borduringen, Zeefdrukken, Flockens, Geweven emblemen.